Check hier alle The Game Awards 2023 content

Sony en Square Enix aangeklaagd

Zojuist heeft Daniel Wolf uit San Diego op 2 juni zijn aangeklaagd ingediend tegen Sony en Square Enix. Zijn PlayStation 3 is vastgelopen tijdens het opslaan van Final Fantasy XIII, meldt IGN.

Hij eist van beiden bedrijven samen 5 miljoen dollar aan schadevergoeding, aangezien hij niet de enige is die deze fout heeft.

Both Defendants are eminently aware of the damage being cause by their defective products, and have chosen to do nothing about it.

Sony houdt zoals gewoonlijk zijn mond over juridische zaken. Square Enix heeft nog niet gereageerd volgens IGN.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?