Sony lanceert videoservice

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Vanaf deze maand kunnen PlayStation 3 bezitters in Frankrijk, Spanje en Groot Brittannië gebruik maken van de videoservice voor de PlayStation 3. De videoservice zal samenwerken met 20th Century Fox, Disney-ABC-ESPN Television 1, Lionsgate 2, Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., MGM, Paramount Pictures, Sony Pictures, Starz Media2, Universal en Warner Bros. Ook zullen enkele lokale studio's op deze service hun opmars doen. Al direct vanaf het begin zijn films als Brüno en Transformers 2 verkrijgbaar.

De videoservice zal ergens in 2010 verschijnen in ons eigen land. De service bied je de mogelijkheid films te kopen op on demand.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer