Sony ligt achter op de concurrentie

Nobuyuki Oneda, financieel topman bij Sony, heeft na aanleiding van de lagere verkoopcijfers in het vierde kwartaal van 2008 ten opzichte van die van 2007 desondanks gezegd dat zij op schema liggen.

Als het gaat om het aantal verkochte eenheden is het waar dat de PlayStation 3, in tegenstelling tot vorig jaar, een klein beetje slechter verkocht, maar wanneer je naar het hele jaar kijkt geloven wij dat we goed op weg zijn om tien miljoen verscheepte eenheden te halen - zoals ik al aan het begin van het jaar zei. Vergeleken met de groei van de andere platformen lopen wij achter, maar het is niet zo dat we het voorheen uitgezette doel niet halen.

Sony heeft ondanks de verkopen niet lekker lopen, vertrouwen dat de PlayStation 3 op de goede weg is.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?