Soulcalibur: Lost Swords komt naar Europa

Namco Bandai Europe heeft vandaag bevestigd dat Soul Calibur: Lost Swords naar Europa komt. De game komt exclusief in de PlayStation Store in ons continent.

Soul Calibur: Lost Swords is een free-to-play singleplayer ervaring met verschillende vechters die we kennen uit het Soul Calibur-universum.

Tijdens de Tokio Game Show zullen we meer informatie over Soul Calibur: Lost Swords krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?