Street Fighter 6

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 2 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Street Fighter 6 pakt record voor gelijktijdige spelers

We kunnen wel stellen dat Street Fighter 6 in de eerste paar dagen lekker uit de startblokken is gekomen. De game heeft de cijfers met gelijktijdige spelers van diens voorganger en concurrenten werkelijk verpulverd.

Capcom mag tevreden terugkijken op de release van Street Fighter 6. Niet alleen werd de game goed ontvangen - zoals in onze Street Fighter 6 review - ook doet de game het goed als je kijkt naar het aantal gelijktijdige spelers. Benji-Sales heeft op Twitter bericht dat er op een bepaald moment zelfs 64 duizend spelers gelijktijdig via Steam Street Fighter 6 aan het spelen waren. Inmiddels is dit opgelopen naar ruim 70 duizend. Om het even in perspectief te plaatsen: in het geval van het populaire Mortal Kombat 11 was dat iets meer dan 35 duizend en Tekken 7, Mortal Kombat X en Street Fighter V komen er al helemaal niet in de buurt.

Street Fighter 6 is momenteel beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON Benji-Sales

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?