Street Fighter 6 pakt record voor gelijktijdige spelers

Geplaatst:
Aangepast: 5 juni 2023 00:00

We kunnen wel stellen dat Street Fighter 6 in de eerste paar dagen lekker uit de startblokken is gekomen. De game heeft de cijfers met gelijktijdige spelers van diens voorganger en concurrenten werkelijk verpulverd.

Capcom mag tevreden terugkijken op de release van Street Fighter 6. Niet alleen werd de game goed ontvangen - zoals in onze Street Fighter 6 review - ook doet de game het goed als je kijkt naar het aantal gelijktijdige spelers. Benji-Sales heeft op Twitter bericht dat er op een bepaald moment zelfs 64 duizend spelers gelijktijdig via Steam Street Fighter 6 aan het spelen waren. Inmiddels is dit opgelopen naar ruim 70 duizend. Om het even in perspectief te plaatsen: in het geval van het populaire Mortal Kombat 11 was dat iets meer dan 35 duizend en Tekken 7, Mortal Kombat X en Street Fighter V komen er al helemaal niet in de buurt.

Street Fighter 6 is momenteel beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Benji-Sales
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Street Fighter 6

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 juni 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord