Street Fighter X Tekken pas in 2012

Geplaatst: 26 juli 2010 08:15
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Gisteren meldden we jullie dat Tekken X Street Fighter is aangekondigd tijdens de persconferentie door Capcom op de ComicCon.

Zojuist heeft Yoshinori Ono, producent van Street Fighter bij Capcom aan Famitsu laten weten dat de game op zijn vroegst pas wordt verwacht in 2012.

De enige redden waarom Tekken X Street Fighter zo vroeg in het ontwikkelingproces is onthuld, is omdat ze iets wilde doen voor de fans, aldus Ono.

Yoshinori Ono en Katsuhiro Harada, producent van Tekken bij Namco Bandai zijn een jaar geleden al in gesprek gegaan over een mogelijke samenwerking. Maar een maand of twee terug zijn pas de officiële gesprekken van start gegaan.

We'd like to challenge one-another in all areas, including sales, and get fans of both series excited.

Met de Captivate 2011 zal pas meer informatie vrijkomen over de game. Tot die tijd zullen beiden ontwikkelteams geen enkele informatie met elkaar delen, om zo de competitie zo veel mogelijk te bevorderen op verschillende gebieden. Met als resultaat bijvoorbeeld de verkoopaantallen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer