Studio Liverpool werkt aan een nieuwe game

Na de release van WipEout is het erg rustig bij ontwikkelaar Studio Liverpool. Ook omdat er veel mensen op straat zijn gezet, maar het lijkt erop dat de studio bezig is aan een nieuwe game.

Sony heeft op haar website een vacature geplaatst met daarin dat ze een Senior Games Designer zoeken, en dan wel iemand met encylopedische kennis van games, met name voor een third person en first person actie game.

Encyclopaedic knowledge of games, especially 3rd / 1st person action

WipEout is een futuristische arcade-racer, dus geen third of first person actie, avonturen game. We zijn erg benieuwd, houd ons in de gaten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?