Check hier alle The Game Awards 2023 content

Super Mario Galaxy 720p?

Voor de PlayStation 3 en Xbox 360 is het vanzelfsprekend om games op 720p te spelen, maar met de Nintendo Wii haal je die resolutie lang niet. 720p is een minimum standaard videosignaal voor HD, wat de beeldkwaliteit tweemaal scherper maakt dan een normaal tv signaal.

Wie zich afvraagt hoe Super Mario Galaxy eruit zou zien in 720p, een gebruiker van de website NeoGAF gaf ons het verlossende antwoord, namelijk met een emulator. De Nintendo Wii zelf kan helaas niet meer dan 480p aan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?