Tomb Raider: Downfall komt in 2011

Eurogamer heeft via een anonieme bron vernomen dat Crystal Dynamic bezig is met een nieuwe Tomb Raider-game. De game zou volgens de anonieme bron volgend jaar moeten verschijnen. Zo rond de kerst.

Het verhaal in Tomb Raider heeft al eens eerder een restart gehad en als we de anomie bron mogen geloven zal dit in dit nieuwe deel wederom het geval zijn.

Later dit jaar kunnen we ook van een spin-off genieten, welke de naam Lara Croft and the Guardian of Light mee gaat krijgen. De game verschijnt voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3 en is alleen online verkrijgbaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?