Toy Story 3 komt met functie PlayStation Move

Zojuist heeft John Day op de Amerikaanse PlayStation Blog bevestigd dat Toy Story 3 de eerste game zal zijn op de PlayStation 3 die wordt ondersteund door PlayStation Move.

De game wordt uitgegeven op 15 juni van dit jaar en zal later met behulp van downloadble content de optie krijgen om gespeeld te worden met de kleurrijke PlayStation Move controllers.

Day kon verder geen details geven, maar verklapte wel dat de PS3-versie Zurg en Buzz Lightyear's uitsluitend zal bevatten.

Daarnaast zal Toy Story 3 twee spelmodi's krijgen namelijk de Story Mode, waarbij je met meerdere personages kunt spelen en de Toy Box-modus, waarin je kunt spelen met het speelgoed uit de game.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?