Trailer: Cult of the Lamb Sins of the Flesh Update kent releasedatum

Geplaatst:

Heb je zin om terug in Cult of the Lamb te duiken? Check dan hier de releasedatum van de Sins of the Flesh Update!

Maar wat kan je nu verwachten qua content in de nieuwste update? Het is een flinke waslijst. Om te beginnen worden er nieuwe progressiesystemen toegevoegd voor je trouwste volgelingen. Wanneer ze genoeg verknipte rituelen organiseren en meedelen aan andere zondes, dan kun je ze toevoegen aan je 'inner circle'. Voor de nieuwkomers wordt het leven in de cult ook aangenamer, vanwege de nieuwe gebouwen, upgrades en liefdevolle relaties met andere leden. Zo te zien worden er veel updates doorgevoerd aan het leven van de doorsnee cultist. Gelukkig kan onze opperheer het lammetje ook nog genieten van wat nieuwe speeltjes, zoals de 'Blunderbuss'. Dit geweer functioneert als een shotgun, maar met geduld en juiste timing kan het ook functioneren als een sniper - een handig hebbedingetje om mee te nemen op de diverse kruistochten. En dat zal nodig zijn, want de Sins of the Flesh Update zit vol met nieuwe quests, verhaallijnen en meer.

Check hier onze review van Cult of the Lamb.

Cult of the Lamb is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. De Sins of the Flesh Update verschijnt op 16 januari.

Bron: Devolver Digital
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cult of the Lamb

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

11 augustus 2022

Ontwikkelaar

Massive Monster

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord