Trailer: Doe mee met het Leviathan Rising event in Battlefield 2042

Geplaatst:

DICE en Electronic Arts kondigen een nieuw evenement aan voor Battlefield 2042. In een nieuwe trailer kondigen zij het Levithian Rising evenement aan.

Maak je klaar voor een lastige taak. Samen met je squad maak je onderdeel uit van Blasco's elite task force van de Levithian divisie. Jij en je team moeten alles in het werk stellen om de vijandelijke operatie te saboteren en ervoor zorgen dat zij zich terugtrekken. Het Leviathan evenement introduceert Shutdown, een acht tegen acht modus waarin close combat gevechten ervoor zorgen dat je goed moet samenwerken met je team om de overwinning te kunnen claimen. Door deel te nemen aan het evenement kun je unieke skins, wapen charms en specialist sets vrijspelen. Het Leviathan Rising evenement maakt onderdeel uit van seizoen 4 van Battlefield 2042.

Het Leviathan Rising evenement in Battlefield 2042 duurt zo'n twee weken vindt plaats van dinsdag 11 april tot en met dinsdag 25 april.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord