Trailer: Eerste gameplaybeelden Dragon's Dogma 2 onthuld

Geplaatst:

De PlayStation Showcase liet genoeg enorme titels zien en Capcom deed maar al te graag een duit in het zakje. Vandaag checken we de eerste gameplaytrailer van de felbegeerde actie/RPG.

De originele Dragon's Dogma verscheen in 2012 en is geliefd bij menig RPG-fan. Capcom hoopt met het vervolg te kunnen voortborduren op wat Dragon's Dogma zo bijzonder maakt. Om te beginnen speelt de draak een centrale rol. Het magistrale wezen is een teken - een symbool dat het einde van de wereld nadert. Terwijl de een knikkende knieën ervan krijgt, ziet de ander het reptiel juist als een god. Jij hebt plannen om het beest te confronteren, want de vuurspuwende eikel heeft jouw hart gestolen en opgevreten. Die wil jij - de Arisen - maar al te graag terug. Gelukkig hoef je niet per se in je eentje de vele monsters te slachten onderweg naar de draak. Je kan gebruik maken van personages die we kennen als Pawns. Dit zijn jouw compagnons in de strijd tegen menig ongedierte. Haal je een tovenaar in huis of ga je samen met het nieuwe ras beastren het strijdtoneel betreden?

Dragon's Dogma 2 is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Sony
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon's Dogma 2

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

22 maart 2024

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord