Trailer: Final Fantasy XVI releasedatum aangekondigd

Geplaatst: 9 december 2022 04:55

Het is één van de grootste games van 2023 en Square Enix kwam gezellig langs tijdens The Game Awards om erover op te scheppen. In de nieuwe trailer van Final Fantasy XVI komen we te weten wanneer de JRPG lanceert.

Final Fantasy XVI kwam aan bod onder de leiding van producer Naoki Yoshida. Hij liep het podium op en vertelde het een en het ander over de felbegeerde JRPG. Hij bedankte de fans en dropt daarna de trailer. Hij noemt de term 'revenge' en het is niet moeilijk om te zien waarom. Tragische taferelen gebeuren in het intro van het beeldmateriaal. Daarna worden we overspoeld met rauwe gameplaybeelden. Hopelijk heb je zin in enorme gevechten, want Final Fantasy XVI zit er vol mee.

Bekijk hier Final Fantasy XVI gameplay afkomstig van de State of Play. Onlangs werd er bekendgemaakt dat Final Fantasy XVI een halfjaar PlayStation 5-exclusive is.

Final Fantasy XVI is beschikbaar vanaf 22 juni voor de PlayStation 5.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XVI

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

22 juni 2023

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord