Trailer: Granblue Fantasy: Relink heeft een releasewindow

Geplaatst: 25 mei 2023 10:00

De langverwachte JRPG Granblue Fantasy: Relink komt dit jaar nog uit. Tijdens de PlayStation Showcase kregen we een nieuwe trailer te zien voor de game.

Granblue Fantasy: Relink is al sinds 2018 in ontwikkeling, dus het is goed nieuws voor fans dat we er eindelijk weer iets van te zien kregen. De game werd in 2016 aangekondigd en meerdere keren uitgesteld. In eerste instantie werkte Bayonetta studio PlatinumGames aan het project, maar sinds 2019 is het overgegaan op Cygames. De ontwikkelaar gaf tijdens de PlayStation Showcase een nieuwe gameplay trailer vrij, gelukkig met een releasewindow erbij. De trailer is nog redelijk beknopt, maar het is in ieder geval al fijn om te weten dat de game toch nog uit gaat komen.

Granblue Fantasy: Relink komt uit in de winter van 2023 voor de PlayStation 4 en de PlayStation 5.

Bron: Sony

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Granblue Fantasy: Relink

Series

-

Uitgever

Cygames

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

1 februari 2024

Ontwikkelaar

CyGames

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord