Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Granblue Fantasy: Relink

  • Ontwikkelaar CyGames
  • Eerste releasedatum Winter 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Granblue Fantasy: Relink heeft een releasewindow

De langverwachte JRPG Granblue Fantasy: Relink komt dit jaar nog uit. Tijdens de PlayStation Showcase kregen we een nieuwe trailer te zien voor de game.

Granblue Fantasy: Relink is al sinds 2018 in ontwikkeling, dus het is goed nieuws voor fans dat we er eindelijk weer iets van te zien kregen. De game werd in 2016 aangekondigd en meerdere keren uitgesteld. In eerste instantie werkte Bayonetta studio PlatinumGames aan het project, maar sinds 2019 is het overgegaan op Cygames. De ontwikkelaar gaf tijdens de PlayStation Showcase een nieuwe gameplay trailer vrij, gelukkig met een releasewindow erbij. De trailer is nog redelijk beknopt, maar het is in ieder geval al fijn om te weten dat de game toch nog uit gaat komen.

Granblue Fantasy: Relink komt uit in de winter van 2023 voor de PlayStation 4 en de PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?