Trailer: Griekse goden stormen Fortnite binnen

Geplaatst:

Epic Games heeft een wel heel mythische cross-over aangekondigd voor Fornite. Niemand minder dan de Oud Griekse goden zijn de battle royale game binnengestormd.

Na de Fortnite TMNT-crossover is het nu de beurt aan verschillende Griekse goden en mythische figuren de beurt om de battle royale-game op stelten te zetten. Zo kan je met de nieuwe battle pass de goden Zeus, Poseidon, Hades, Artemis en Aphrodite vrijspelen. Met de wapens van de goden verspreid over de map kan jij ook goddelijke krachten in handen krijgen om jouw tegenstanders te verslaan. De mythische figuren Medusa en Cerberus zijn ook van de partij. Later in het seizoen is het ook mogelijk om de Avatar Korra uit de Avatar: The Last Airbender-universum vrij te spelen in Fortnite. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

De Myths & Mortals Battle Pass is tot 24 mei vrij te spelen in Fortnite.

Bron: Fortnite

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord