Trailer: Lil Wayne schittert in Street Fighter 6 launch trailer

Geplaatst:
Aangepast: 27 mei 2023 00:21

Capcom heeft kosten noch moeite gespaard voor de launch trailer van Street Fighter 6. Zelfs rapper Lil Wayne is opgetrommeld om de hype voor de fighting game op te doen laaien.

Het duurt niet lang meer of Street Fighter 6 ligt in de schappen. Om de vechtlust in iedereen aan te wakkeren heeft Capcom nu de launch trailer voor Street Fighter 6 vrijgegeven. Capcom heeft er zelfs rapper Lil Wayne voor uit de kast getrokken. Hij opent de launch trailer met de wijze woorden dat vechten een kunst is en dat dit het canvas is. Diverse Street Fighter 6 personages passeren de revue terwijl we ook actie- en gameplaybeelden voorgeschoteld krijgen. Ook een aantal features zoals het aanpassen van je avatar hebben een plekje in de launch trailer gekregen.

Street Fighter 6 komt uit op 2 juni voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series. Kan je niet wachten? Check dan vast onze Street Fighter 6 preview.

Bron: Capcom
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Street Fighter 6

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 juni 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord