Street Fighter 6

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 2 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Lil Wayne schittert in Street Fighter 6 launch trailer

Capcom heeft kosten noch moeite gespaard voor de launch trailer van Street Fighter 6. Zelfs rapper Lil Wayne is opgetrommeld om de hype voor de fighting game op te doen laaien.

Het duurt niet lang meer of Street Fighter 6 ligt in de schappen. Om de vechtlust in iedereen aan te wakkeren heeft Capcom nu de launch trailer voor Street Fighter 6 vrijgegeven. Capcom heeft er zelfs rapper Lil Wayne voor uit de kast getrokken. Hij opent de launch trailer met de wijze woorden dat vechten een kunst is en dat dit het canvas is. Diverse Street Fighter 6 personages passeren de revue terwijl we ook actie- en gameplaybeelden voorgeschoteld krijgen. Ook een aantal features zoals het aanpassen van je avatar hebben een plekje in de launch trailer gekregen.

Street Fighter 6 komt uit op 2 juni voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series. Kan je niet wachten? Check dan vast onze Street Fighter 6 preview.

BRON Capcom

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?