Trailer: Maak kennis met Fortnite Chapter 4 Season 3 Wilds

Geplaatst:

Fortnite kan natuurlijk niet ontbreken tijdens Summer Game Fest. Het nieuwe seizoen laat niet veel langer meer op zich wachten.

In Fortnite Chapter 4 Season 3 Wilds bezoeken spelers een verborgen tempel. Vele geheimen verschuilen zich in de jungle. Zin om een potje te racen op de rug van een Velociraptor? Of slinger je liever aan de lianen? Hoe dan ook, dit nieuwe seizoen zit weer vol met iconische personages. De Transformers-franchise mag het debuut maken via de opkomst van Optimus Prime. Zijn ietwat groot geweer is ook van de partij. Kun je echt niet wachten om in de nieuwe content van Fortnite te duiken? Lucky you, het nieuwe seizoen arriveert morgen.

Is Fortnite de beste battle royale game? Het is in ieder geval ontzettend populair. Onlangs werden Miles Morales en Spider-Man 2099 naar Fortnite gebracht.

Fortnite is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen.

Bron: Summer Game Fest
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord