Check hier alle The Game Awards 2023 content

MediEvil Remastered

  • Ontwikkelaar Other Ocean Interactive
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: MediEvil Remastered toont nieuwe camera mogelijkheden

Een nieuwe trailer voor de PlayStation 4 exclusive MediEvil Remastered is verschenen. De trailer toont je de nieuwe mogelijkheden in de remaster als het gaat om het camerawerk.

In de trailer zien we voornamelijk de twee perspectieven die de game te bieden heeft. De ene kant laat je de retro camera zien zoals in het origineel. De camera is gericht van bovenaf en je krijgt een soort plattegrond kijk op de game. De remaster toont ons dat je de game nu ook vanuit een nieuw perspectief kunt spelen, namelijk vanuit third-person. Dit nieuwe perspectief wordt de "Dan Cam" genoemd. De trailer toont verder wat omgevingen, combat, bondgenoten en vijanden die de speler gaat tegenkomen in MediEvil Remastered.

MediEvil Remastered is verkrijgbaar vanaf 25 oktober voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?