Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe Apex Legend Seer onthuld in trailer

Tijdens EA Play Live is Apex Legends Emergence aangekondigd. Het nieuwe seizoen van Apex Legend introduceert de nieuwe legend Seer.

Apex Legends Emergence is alweer het tiende seizoen van de populaire battle-royale Apex Legends. De aankondiging tijdens EA Play ging gepaard met een spectaculaire trailer van de nieuwe Legend Seer. Seer is een mysterieus personage met een interessant achtergrondverhaal. Op het moment dat Seer werd geboren is er een planeet verwoest, waardoor sommigen denken dat hij vervloekt is. Dat is ook niet erg vreemd als je Seer zijn ogen hebt gezien. Hij heeft namelijk de ogen van een kunstenaar en beschikt over micro-drones, waarmee hij andere Legends kan gemakkelijk kan spotten.

Apex Legends Emergence is beschikbaar vanaf 3 augustus 2021.

BRON Apex Legends

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?