Trailer: Nieuwe Pokémon onthuld voor Scarlet en Violet

Geplaatst:

Nintendo onthulde onlangs een nieuwe pokémon uit Scarlet en Violet. Gimmighoul maakte zijn debuut eigenlijk afgelopen week al in Pokémon Go.

In Pokémon Go was het echter helaas niet mogelijk om deze Ghost-type pokémon te vangen. In de nieuwe trailer die door de ontwikkelaar online werd gezet, kun je al kort kennismaken met Gimmighoul. Deze pokémon heeft twee vormen: de 'Roaming Form', waarbij je hem gewoon normaal rond ziet lopen, en de 'Chest Form', waarbij hij verstopt zit in een schatkist. Hopelijk laat hij je leven als je per ongeluk die kist openmaakt. Oh wacht, het is natuurlijk geen Dark Souls. De vorige pokémon die bekend werd gemaakt voor de nieuwe game, Greavard, was ook al een Ghost-type.

Pokémon Scarlet en Violet staat op de planning voor 18 november 2022 en komt uit op de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord