Trailer: Nintendo toont Hogwarts Legacy op de Switch

Geplaatst:

Nintendo heeft getoond hoe Hogwarts Legacy eruitziet op de Nintendo Switch. Dat heeft de Japanse gamegigant gedaan met een trailer.

Hogwarts Legacy kwam al eerder uit op de pc, Xbox en PlayStation. De Nintendo Switch-versie van Hogwarts Legacy werd uitgesteld en moet nu 14 november uitkomen. In aanloop naar de release heeft Nintendo nu een trailer uitgebracht. In de trailer zien we verschillende cutscenes die zijn opgenomen op de hybride console. Helaas zijn er geen gameplaybeelden te zien, maar als we Patrick M moeten geloven had Hogwarts Legacy op de Switch veel slechter gekund. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Hogwarts Legacy verschijnt 14 november op de Nintendo Switch. De game is al uit voor de pc, Xbox One, Xbox Series, en de PlayStation 4/5. Lees hier mijn Hogwarts Legacy review.

Bron: Nintendo

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 februari 2023

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord