Trailer: Pokémon frist je geheugen op voor Scarlet & Violet-dlc

Geplaatst:

Pokémon heeft een speciale trailer uitgebracht om spelers voor te bereiden op de aankomende Scarlet & Violet-dlc.

De Pokémon Scarlet & Violet Hidden Treasure of Area Zero-dlc werd onthuld eerder dit jaar tijdens een Pokémon Direct. Nu het eerste deel, The Teal Mask, is uitgekomen heeft The Pokémon Company een speciale trailer uitgebracht. In deze trailer wordt er een korte samenvatting gegeven van wat er allemaal in de main game is gebeurd. Je krijgt ook te zien wat je allemaal in de Hidden Treasure of Area Zero-dlc ongeveer kan verwachten. Van de nieuwe Pokémon in The Teal Mask tot de personages die je tegenkomt in het tweede deel The Indigo Disk. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Pokémon Scarlet & Violet is nu beschikbaar op de Nintendo Switch. Lees hier Claudia's Pokémon Violet review. The Teal Mask is nu uit en de release van The Indigo Disk staat gepland voor ergens in de winter.

Bron: The Pokémon Company

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord