Trailer: Solid Snake sluipt Fortnite binnen

Geplaatst:

Solid Snake is Fortnite binnengeslopen. Dat maakte ontwikkelaar Epic Games en Konami bekend met een korte trailer, waarin de spion in actie te zien is.

Na de laatste Fortnite Battle Pass met Peter Griffin, is het in de Big Bang Battle Pass mogelijk om de Snake outfit vrij te spelen. Naast de outfits liggen er in het nieuwe seizoen ook verschillende dozen over het eiland verspreid waar spelers zich 'ongezien' in kunnen verstoppen en voortbewegen. Voor een betere verstopplek kan je beter de EMP STEALTH CAMO + gebruiken, een item dat je tijdelijk helemaal onzichtbaar maakt. Om het kostuum van de spion te krijgen moet je alle quests van Snake in de nieuwste Battle Pass voltooien. De trailer is hieronder te bekijken.

De Big Bang Battle Pass is vanaf nu beschikbaar tot en met 8 maart in Fortnite.

Bron: Konami & Epic Games

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord