Minecraft

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 9 mei 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Open-World , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Spongebob stormt Minecraft binnen als dlc

Er is een nieuwe Minecraft-dlc uitgekomen waarin de wereld van Spongebob Squarepants te verkennen is. De uitbreiding werd onthuld met een trailer.

Eerder dit jaar verscheen er al een Angry Birds Mincraft-dlc en nu is de vrolijke zeespons aan de beurt. De uitbreiding voegt Bikinibroek, de stad waar Spongebob Squarepants zich grotendeels afspeelt, toe als wereld. Je kan er verschillende activiteiten ondernemen zoals bootracen, in de Krokante Krab werken, ontsnappen uit de gevangenis van Plankton en natuurlijk kwallen vangen. De aankondigingstrailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

De Spongebob Squarepants Minecraft-dlc is nu beschikbaar. Lees hier onze review over Minecraft.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?