Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Tekken 8

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Voel de liefde in Tekken 8-trailer van Jun Kazama

Een geliefde moeder maakt haar rentree in Tekken 8. Bandai Namco gaf vandaag de onthullingstrailer van Jun Kazama vrij.

Jun Kazama maakte haar debuut in Tekken 2. Zij is de moeder van Jin Kazama en zij vond het een prima idee om hem in elkaar te timmeren voor het grootste gedeelte van de trailer. Ze deelt verrassend harde klappen uit en weet haar opponenten lang in de lucht te houden. Dit zorgt ervoor dat zij een personage is met een sterke aanleg voor langere combo's. Ze is overigens ook de ex-vrouw van Kazuya. Zij kon hem destijds niet behoeden van de duivelse invloed die op hem werd uitgeoefend. Dus zij geeft hem er ook flink van langs in de trailer.

Check hier de Tekken 8 trailer van Jack-8. Bekijk hier Tekken 8-gameplay met Lars Alexandersson.

Tekken 8 is beschikbaar in 2023 voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

BRON Bandai Namco

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?