Ubisoft gaat muziekgame ontwikkelen?

Bij Gameliner zoeken we nog nieuwe medewerkers en bij Ubisoft zoeken ze ontwikkelaars voor een multiplatform muziekgame.

Op de website van Gamasutra staat een vacature en wat de kwalificaties daarvoor zijn lees je alvast hieronder:
- 10+ years of experience in game design across multiple platforms.
- Have effective analytical, written, oral, team, interpersonal, planning and organizational skills.
- Have a demonstrable knowledge of various genres of games, game-play mechanics and game-play balancing techniques, and the ability to apply that knowledge to real-world design challenges.
- Have a strong background in, and a love of, music and music based games.
- Candidate should be self motivated, with a strong work ethic and excellent written and verbal communication skills.
- Ability to collaborate, communicate and work well other disciplines.

Hiermee is het dus hoogstwaarschijnlijk geworden dat Ubisoft ook een graantje wil meepikken binnen dit zeer lucratieve genre, al wachten we nog wel op een officiële bekendmaking.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?