Ubisoft kondigt Driver San Francisco aan

Geplaatst: 15 juni 2010 11:08
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Zojuist heeft uitgever en ontwikkelaar Ubisoft tijdens haar persconferentie de game Driver San Francisco aangekondigd.

De game bevat een uniek gameplay element genaamd shift, wat zorgt voor cinematische achtervolgingen.

De Driver franchise is dankzij de unieke mix van actie en wereldberoemde locaties van zeer grote invloed geweest voor het Action Driving genre
DRIVER San Francisco biedt een meeslepend verhaal en nieuwe sensationele gameplay-elementen die zowel de fans als de nieuwkomers zullen bekoren

Aldus Geoffroy Sardin, EMEA Chief Marketing and Sales Officer bij Ubisoft.

Driver San Fransisco zal worden ontwikkeld door Ubisoft Reflections, dezelfde ontwikkelstudio als het originele deel. Van de eerste deel werden meer dan 14 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht.

In Driver San Fransisco kruip je in de huid van John Tanner. Tanner is een ervaren detective en raakt betrokken in een klopjacht. De klopjacht vind plaats in een open wereld, waarbij je keuze hebt uit meer dan honderd gelicenseerde auto's. Meer features komen later.

Driver San Fransisco moet uitkomen voor de Xbox 360, Nintendo Wii, PlayStation 3, pc en de Mac dit najaar.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer