USB-opslag vanaf 6 april voor de Xbox 360

Geplaatst: 27 maart 2010 13:48
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Zojuist heeft de manager van Xbox LIVE, Lary Hryb, laten weten dat er vanaf zes april een USB-opslag komt voor de Xbox 360. Dit houdt in dat je vanaf zes april onder andere profielen, savegames of demo's kun opslaan op USB-sticks of flashgeheugen.

Lary Hryb, beter bekend als Major Nelson, geeft aan dat deze ondersteuning geldt voor USB-sticks van 1 tot en met 16GB. Harde schrijven kunnen dus wel gewoon werken, maar tot een maximale van 16 Gigabyte, aldus Major Nelson.

Microsoft zet hiermee de memorycards buitenspel. Deze memorycards zijn een stuk prijziger dan een USB-stick bijvoorbeeld. Aangezien de Xbox 360 twee USB poorten heeft, is er voldoende opslag voor twee keer 16GB, dus 32GB in totaal.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer