USB-opslag vanaf 6 april voor de Xbox 360

Zojuist heeft de manager van Xbox LIVE, Lary Hryb, laten weten dat er vanaf zes april een USB-opslag komt voor de Xbox 360. Dit houdt in dat je vanaf zes april onder andere profielen, savegames of demo's kun opslaan op USB-sticks of flashgeheugen.

Lary Hryb, beter bekend als Major Nelson, geeft aan dat deze ondersteuning geldt voor USB-sticks van 1 tot en met 16GB. Harde schrijven kunnen dus wel gewoon werken, maar tot een maximale van 16 Gigabyte, aldus Major Nelson.

Microsoft zet hiermee de memorycards buitenspel. Deze memorycards zijn een stuk prijziger dan een USB-stick bijvoorbeeld. Aangezien de Xbox 360 twee USB poorten heeft, is er voldoende opslag voor twee keer 16GB, dus 32GB in totaal.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?