Valkyria Chronicles 3 komt ook naar de PSP

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In het laatste nummer van het Japanse magazine Famitsu is Valkyria Chronicles 3: Unrecorded Chronicles aangekondigd. Net als zijn voorganger komt de game naar de PSP.

De game brengt enkele vernieuwingen met zich mee. Zo kun je nog meer tactiek toepassen en is je voortgang niet langer gebaseerd op verschillende missies. Je speelt in de game met drie hoofdpersonages, waaronder één dame en twee heren.

In dit derde deel speel je nog steeds in Gallia, maar dan met nieuwe personages. Je bent lid van de groep Nameless, een leger bestaand uit criminelen. De leden in de groep worden met een nummer aangesproken, vandaar ook de naam van de groep.

Wanneer de game moet verschijnen is nog niet bekend, evenals wie de personages zijn. Hopelijk verteld SEGA ons snel meer.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer