Video: Endless Ocean 2 komt met launch trailer

Geplaatst: 6 februari 2010 22:16
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Gisteren verscheen het vervolg op de uiterst realistische duiksimulator Endless Ocean, genaamd Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur. In de onderstaande launch trailer is te zien hoe prachtig de omgevingen zijn in dit nieuwe deel.

Zo zal de game je brengen naar zes nieuwe watergebieden. Neem je een duik in het ijzige water op de Noordpool, zwem je in de Egyptische zee om op de bodem scheepswrakken te verkennen en begeef je je in de mysterieuze Amazone wateren van Brazilië.

In de trailer is te zien dat de games naast missies je alle ruimte geeft om te genieten van de rust en prachtige omgevingen. Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur is exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Wii.

.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer