Video: Ijskoude gameplay trailer Uncharted 2

Menig oog is al bijna uit zijn kas gesprongen bij het zien van de verbluffende graphics van Uncharted 2. Deze game tilt de PlayStation 3 wel naar een heel hoog niveau. Nu is er weer een prachtige trailer verschenen die je meeneemt naar een coole omgeving.

Uncharted 2 is zo'n game waarvan je maar geen genoeg video's van kunt zien, ook al jeuken de vingers enorm hard om het zelf te mogen spelen. En dan is er geen zalf op aarde die je van die jeuk af kan helpen, maar wellicht kun je jezelf nog zachtjes krabben met onderstaande trailer; dan hou je het wat langer vol. Geniet van de prachtige gameplaybeelden en start gauw de video.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?