Video: Minecraft: Story Mode krijgt releasedatum

Telltale Games, bekend van The Walking Dead en The Wolf Among Us, released op 30 oktober zijn nieuwe titel Minecraft: Story Mode. De game gaat hetzelfde spelen als voorgaande avonturen, maar dan overgoten met een heerlijk Minecraft sausje.

In Minecraft: Story Mode kruip je in de huid van Jesse die samen met drie vrienden de Ender Draak hebben verslagen. Op EnderCon ontdekken ze alleen dat er iets goed mis is. Ze moeten namelijk samen de Order van de Steen vinden en zo de wereld redden.

Minecraft: Story Mode biedt spelers, net als voorgaande titels keuzes die de wereld op cruciale manieren veranderen. Het verhaal wordt in vijf episodes verteld en is enkel verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Gadgy

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?