Vier 30 jaar Jurassic Park in Jurassic World Evolution 2

Geplaatst: 6 juni 2023 15:45

Een legendarische film wordt binnenkort 30 jaar oud. Ik heb het natuurlijk over de originele Jurassic Park. Frontier is er als de kippen bij en presenteert een gratis contentupdate voor Jurassic World Evolution 2.

Deze update staat volledig in het teken van Jurassic Park en voegt diverse decoratie-items toe. Meer dan twintig items mogen spelers verwachten, zoals de Mr. DNA Statue, de Jurassic Park Bunker, de diverse paden en hekken geïnspireerd door de film en meer. Frontier heeft zelfs bevestigd dat je skeletten van de T.Rex en Alamosaurus kunt neerplaatsen samen met de iconisch banner, waarop staat 'When Dinosaurs Ruled the Earth'. Het hoogtepunt moet wellicht zijn - ja, hoe ga ik het zeggen. Om dokter Ian Malcolm te quoten: "That is one big pile of shit". Alles voor het realisme, zullen we maar zeggen. De Jurassic Park 30th Anniversary Free Update is beschikbaar vanaf 8 juni.

Check hier onze review van Jurassic World Evolution 2. Twijfel je of je de game in huis moet halen? Check dan hier onze Revisited: is Jurassic World Evolution 2 de moeite waard in 2023?

Jurassic World Evolution 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution 2

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 november 2021

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.