Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Vier 30 jaar Jurassic Park in Jurassic World Evolution 2

Een legendarische film wordt binnenkort 30 jaar oud. Ik heb het natuurlijk over de originele Jurassic Park. Frontier is er als de kippen bij en presenteert een gratis contentupdate voor Jurassic World Evolution 2.

Deze update staat volledig in het teken van Jurassic Park en voegt diverse decoratie-items toe. Meer dan twintig items mogen spelers verwachten, zoals de Mr. DNA Statue, de Jurassic Park Bunker, de diverse paden en hekken geïnspireerd door de film en meer. Frontier heeft zelfs bevestigd dat je skeletten van de T.Rex en Alamosaurus kunt neerplaatsen samen met de iconisch banner, waarop staat 'When Dinosaurs Ruled the Earth'. Het hoogtepunt moet wellicht zijn - ja, hoe ga ik het zeggen. Om dokter Ian Malcolm te quoten: "That is one big pile of shit". Alles voor het realisme, zullen we maar zeggen. De Jurassic Park 30th Anniversary Free Update is beschikbaar vanaf 8 juni.

Check hier onze review van Jurassic World Evolution 2. Twijfel je of je de game in huis moet halen? Check dan hier onze Revisited: is Jurassic World Evolution 2 de moeite waard in 2023?

Jurassic World Evolution 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?