Volgende Star Wars Jedi-game 'sith' al in de pen

Geplaatst:
Aangepast: 18 februari 2024 11:42

De woorden Star Wars en trilogie lijken inherent aan elkaar verbonden. EA lijkt zich inmiddels al weer klaar te stomen voor een derde deel in de Star Wars Jedi-reeks en zoekt talent dat genoeg kennis van The Force heeft om dit derde deel van een goed verhaal te voorzien.

Dat is wel het fijne van EA. In plaats van Monsterboard, Jobbird of Linkedin te utilizeren gooit de Amerikaanse grootmacht het over de directe boeg wanneer men toekomstige medewerkers zoekt. Voor ons redacteurs is het extra fijn, want het geeft ons ook meteen inkijk in de keuken. Daarbij is het niet onopgemerkt gebleven dat EA er geen geheim van maakt dat het intussen bezig is met de voorbereidingen voor een derde Star Wars Jedi-game.

Star Wars Jedi

Uiteraard hoort dit nieuws niet als een donderslag bij heldere hemel te komen. Game director Stig Asmussen heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een trilogie voor ogen had en liet vlak na de launch van Survivor ook al doorschemeren dat hij voor het derde deel de Unreal Engine 5 wil gebruiken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat men in de VFX-vacature vermeld dat affiniteit met UE5 een 'big plus' is.

Hopelijk krijgen ze iemand gevonden die de volgende Star Wars Jedi-game stabiel draaiend krijgt, gezien één van de meest genoemde klachten op Steam toch wel was dat de game op pc harder stotterde dan een dertig jaar oude dieselmotor die al een tijdje niet gestart is. Maar goed, dat lag volgens EA waarschijnlijk gewoon aan je pc.

Mocht je willen weten wat onze eigen stuck up, half-witted, scruffy-looking, Nerf-herder Rudy van de game vond, check dan hier zijn Star Wars Jedi: Survivor review op PS5

Bron: EA
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Survivor

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 april 2023

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord