Waarom Final Fantasy XIV is uitgesteld

Vorige week maakte we jullie bekend dat de PS3-versie van Final Fantasy XIV is uitgesteld naar volgend jaar. Producer Hirmichi Tanaka vertelde namelijk dat Final Fantasy XIV voor de PS3 nog al wat technische problemen met zich meebracht.

Tanaka vertelde echter niet wat voor technische problemen de game meebracht, maar inmiddels weten we meer. Tanaka heeft namelijk laten weten dat de PS3-versie is uigesteld vanwege de hoeveelheid RAM geheugen van de PS3. Het RAM geheugen is te klein waardoor de game geoptimaliseerd moet worden en hier gaat een hoop tijd in zitten.

Tanaka zei namelijk het volgende:

The PlayStation 3 has a limited amount of memory compared to the PCs we're aiming at. We have to optimise the data so that it will fit on the console and that's taking a lot longer than we first thought

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?