Week 41

Geplaatst: 11 oktober 2009 21:33
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Fallout 3: Broken Steel & Point Lookout (Add-On)

Platform: PC, X360
Uitgever: Ubisoft
Prijs: vanaf €18,99

Fallout 3: Broken Steel & Point Lookout is een Add-On op Fallout 3 dat in oktober vorig jaar uitkwam. De game bevat DLC dat onlangs op het netwerk is verschenen. De DLC vertellen beide een nieuwe verhaal in de wereld waar Fallout 3 zich afspeelt.
___________________________________________________________________

NBA Live 10 (2010)

Platform: PS3, X360
Uitgever: Electronic Arts
Prijs: €57,99

NBA Live 10 is een nieuw basketbalseizoen game van Electronic Arts. Je bestuurd een seizoen lang top spelers, uit top teams. Met als doel de beste team van het jaar te worden.
___________________________________________________________________

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

Platform: PC, PS3, X360
Uitgever: Codemasters
Prijs: vanaf €43,99

Operation Flashpoint: Dragon Rising biedt een ware close-up van een oorlog tussen Rusland, China en de Verenigde Staten. Deze oorlog vind plaats op het eiland Skira dat vlak langs de kust van Rusland ligt. Het is de landen te doen om de olie op het eiland. De VS doet er alles aan om een derde wereld oorlog te voorkomen.

De game bevat 220 km aan land en alle schade dat wordt aangericht zal blijven bestaan. De gebouwen op het eiland zijn totaal verwoestbaar en kunnen allemaal betreden worden door jou als speler. Naast het vernietigen heb je ook de beschikking over meer dan zeventig wapens en meer dan vijftig verschillende voertuigen, zoals een helikopter, tanks, APC's, etc..
___________________________________________________________________

Scribblenauts

Platform: DS
Uitgever: Warner Bros
Prijs: €36,99

Een unieke game waarin je met Maxwell, de hoofdrolspeler van het spel, in ieder level Starites verzameld om verder te kunnen. Dit doe je door op touchscreen van je DS de naam van het object in te vullen, waarna je verder kunt. Scribblenauts is leuke, uitdagende puzzel-game voor op je DS om je rijkelijk mee te vermaken.
___________________________________________________________________

Spore Hero

Platform: Wii
Uitgever: Electronic Arts
Prijs: €41,99

Het Spore universum gaat verder op de Nintendo Wii. In dit eerste Spore avontuur op de Wii creëer je je eigen held, in je eigen avontuur, in je eigen gecreëerde wereld.
___________________________________________________________________

Zeno Clash

Platform: PC
Uitgever: Iceberg Interactive
Prijs: €19,99

Zeno Clash brengt met zijn spectaculaire graphics en visuele stijl een echte vernieuwing in de wereld van fantasy games. De game speelt zich af in de fantasie wereld Zenozoik, een land met exotische plaatsen en bizarre wezens. Gamers krijgen de controle over Ghat, een man die door zijn eigen broers is verbannen en daardoor moet beginnen aan een reis door de verboden woestijn en naar het eind van de wereld.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer