Week 6

Geplaatst: 14 februari 2010 17:21
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

BioShock 2

Platform: PS3, X360, PC
Uitgever: 2K Games
Ontwikkelaar: 2K Marin
Prijs: € 52,99

BioShock 2 speelt zich tien jaar na het origineel af. Rond de Atlantische kust worden er kleine meisjes ontvoert naar de onderwater stad Rapture. Jij speelt in de sequel als een Big Daddy, achtervolg je een onzichtbare vijand en zoek je naar antwoorden.

Special Edition ook bij ons verkrijgbaar PS3, X360
Review's van BioShock: PS3, X360
___________________________________________________________________

Star Ocean: The Last Hope, International

Platform: PS3, X360
Uitgever: Square Enix
Ontwikkelaar: Tri-Ace
Prijs: € 54,99

Star Ocean: The Last Hope is een RPG ontwikkeld door Tri-Ace. In de game speel je als Edge Maverick en Reimi, die samen een gigantisch avontuur beleven waarin ze de wereld moeten redden
___________________________________________________________________

Super Monkey Ball: Step & Roll

Platform: Wii
Uitgever: SEGA
Ontwikkelaar: SEGA
Prijs: € 44,99

Super Monkey Ball: Step & Roll behoudt de traditionele Super Monkey Ball gameplay. Daarbij zal de game ondersteunt worden door het Balance Board. De in een bol rondrollende aapjes zijn helemaal terug in een volledig nieuwe verzameling van doolhofavonturen en dankzij de bewegingsgevoelige Wii-afstandsbediening kun je dit keer meer controle over je rollende helden uitoefenen dan ooit.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer