Week 9

Geplaatst: 7 maart 2010 22:45
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Assassin's Creed 2

Platform: DS PS3 PSP X360 PC
Uitgever: Ubisoft
Prijs: € 39,99

Ontdek een geweldig en fascinerend nieuw verhaal over kracht en wraak, in een geweldige setting. Speel in de drie fantastische Italiaanse steden Venetië, Florence en Toscane in de tijd van de Renaissance, en voel de assassin in jezelf naar boven komen in dit nieuwe avontuur.
___________________________________________________________________

Battlefield: Bad Company 2

Platform: PS3 X360 PC
Uitgever: Electronic Arts
Prijs: € 39,99

Battlefield: Bad Company 2 is de opvolger van de gelijknamige eerste deel. Een aantal verstoten soldaten worden ingezet om de vuile klusjes te klaren. De omgevingen in de game zijn totaal verwoest baar en met een ruim arsenaal aan wapens op zak, plus de hoeveelheid voertuigen dat je in de weide omgevingen tegenkomt maakt B Company compleet.
___________________________________________________________________

Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic

Platform: PC
Uitgever: Ubisoft
Prijs: € 42,99

Silent Hunter 5 neemt je mee in een Duitse onderzeeër en laat je vechten tegen de geallieerden op het unieke slachtveld van de Atlantische Oceaan. Voor de eerste keer in de serie kun je de rol van een kapitein aannemen en zelfs in eerstepersoons perspectief jouw bemanning de orders geven die leiden tot de overwinning.

Alle aanstaande releases: Klik hier

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer