Werkt Breaking Benjamin aan een nieuwe versie van Halo 2's Blow Me Away?

-

Only the strongest will survive! Breaking Benjamin heeft wat curieuze interacties met Xbox op Twitter - terwijl het twintigjarige jubileum van Halo 2 nadert.

Op het sociale media platform deelt de Amerikaanse rockband - met hun specialisatie specifiek binnen het genre van alternatieve metal en post-grunge - een spraakmakende video van een recent optreden. Meer dan 24,000 fans zingen mee tijdens de song Blow Me Away. Dit nummer werd speciaal geschreven voor de campaign van de legendarische first-person shooter Halo 2. De band mocht meteen rekenen op een reactie van het officiële Xbox-account en dat evolueerde al snel tot een convo waarbij een aantal teasers werden gedropt. De timing is niet zo heel gek, want het twintigjarige jubileum van Halo 2 komt eraan. De game kwam oorspronkelijk uit op 9 november 2004 en ontwikkelaar Halo Studios (voorheen 343 Industries) heeft al laten doorschemeren dit niet zomaar voorbij te laten gaan. Ook Breaking Benjamin werkt aan een nieuw album, dus deze publiciteit is natuurlijk mooi meegenomen, mits het allemaal klopt.

Het is even afwachten tot we meer lucht krijgen van de 'geheime' samenwerking tussen Breaking Benjamin en Xbox.

Bron: Breaking Benjamin
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo 2

Ontwikkelaar:

Bungie

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

9 november 2004

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
XB
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord