Wii MotionPlus in juni verkrijgbaar

Nintendo heeft onlangs bevestigd dat de Wii MotionPlus vanaf 12 juni verkrijgbaar is in Europa. Er is nog geen prijs bekendgemaakt, maar in de Verenigde Staten wordt er 20 Dollar bètaald voor dit stukje hardware.

De Wii MotionPlus zal ook in combinatie met Wii Sports Resort vanaf 24 juli beschikbaar zijn. De bewegingen op de Wii MotionPlus worden preciezer geregistreerd, wat de gameplay meer ten goede zal komen.

Laurent Fischer van Nintendo Europa:

Wii MotionPlus will create that feeling again, taking gameplay to a new level of realism. And with Wii Sports Resort, people will get the chance to immerse themselves in a hugely fun set of games that are designed to make the very best of this exciting new technology.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?