Xbox bestuur richt zich tot medewerkers van Blizzard

-

Het Xbox bestuur zocht onlangs contact met het personeel van Blizzard. Het bedrijf probeert op deze manier het vertrouwen van de studio te winnen.

Microsoft rondde de aankoop van Activision Blizzard King onlangs officieel af. Om dit te vieren bracht het Xbox bestuur, bestaande uit Phil Spencer, Matt Booty, Sarah Bond en anderen, onlangs een bezoek aan het hoofdkantoor van Blizzard in Irvine, Californië, waar het team voor het eerst het personeel toesprak. Diverse bronnen laten weten dat het een redelijk informeel bezoek was en dat Xbox vooral kwam om te luisteren naar de behoeften en wensen van de medewerkers. Volgens diverse bronnen leek het erop dat het merk van Activision duidelijk los was gekoppeld van Blizzard tijdens de gebeurtenis. Het Xbox-team deelde namelijk een foto met enkel het Xbox- en Blizzard-logo op de achtergrond. Men vermoed dat dit erop wijst dat Blizzard weer wat meer onafhankelijkheid krijgt van Activision, maar voor nu is dit natuurlijk niet meer dan speculatie. Activision was wel gewoon aanwezig tijdens het bezoek.

De deal tussen Microsoft en Activision Blizzard is inmiddels dus helemaal rond. Het is echter wel bekendgemaakt dat er dit jaar nog geen Activision Blizzard games naar de Game Pass komen.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord