Yakuza 3 krijgt bonuscontent bij release

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Iets meer dan een maand geleden meldden we jullie al dat Yakuza 3 in het Engels zal gaan verschijnen. Vandaag heeft uitgever SEGA aangekondigd dat de game Yakuza 3 bij de release met een uitgebreid premium edition pack komt.

De premium edition pack bestaat uit vier DLC-pakketen.
1. Battle for Survival - Neem het als Kazuma op tegen alle eindtegenstanders van Yakuza 3
2. All-Star Tournament (toernooi met 7 personages)
3. All-Star Tag Tournament (toernooi met 8 teams)
4. Haruka's Request - In deze unieke serie uitdagende missies moet je de hele wereld van de Yakuza verkennen terwijl je minigames speelt en Haruka bezighoudt.
• 31 soundtracks
• Yakuza Who's Who - Deze volledig geanimeerde gids verschaft inzicht in de relaties tussen de personages en geeft aan welke rivalen uiteindelijk bondgenoten zijn geworden.

Wie de game voor de release pre-ordered krijgt de Challenge Pack. De Challenge Pack bestaat uit minigames, waarbij je met vrienden kunt poolen, bowlen, darten of golfen.

Ook is het mogelijk om de hoofdpersonages uit de game aan te passen met vier verschillende kostums, zodat Kazuma, Haruka en Rikiya er totaal anders uit komen te zien.

De game Yakuza 3 is een RPG speelt zich af in de straten van Okinawa en vervolgens in Tokio in Japan. Je stort je in intense en brute conflicten, waar alleen de sterksten overleven. Yakuza 3 moet 12 maart van dit jaar uitkomen en verschijnt exclusief voor de PlayStation 3.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer