Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Yakuza 4 op de eerste plek in Japan

Zojuist heeft Japan Yakuza 4 opgenomen in haar software charts op nummer één, De game is daar 384 duizend keer verkocht.

En dit terwijl het derde deel nog maar net uit is in Europa, waarvan onlangs nog een review is verschenen op onze site.

De PSP-game Gundam: Assault Survive is ook nieuw binnen gekomen, alleen dan op nummer twee met ongeveer 91 duizend verkochte games. Hierdoor zakte Pokémon Ranger: Miracle of Light naar de derde plek.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?