Wintermoor Tactics Club

  • Ontwikkelaar EVC
  • Eerste releasedatum 5 mei 2020
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

First Impression: Wintermoor Tactics Club

In het nieuwe item First Impression neemt één van onze redacteurs je mee met zijn of haar eerste minuten in een game. Soms is het lastig in te schatten of een game nu echt leuk is om te spelen of niet. Vooral als je titels ziet waar je nog nooit van gehoord hebt. Delano heeft dit bijvoorbeeld met Wintermoor Tactics Club. Deze aparte RPG kwam binnen op de redactie en we waren met zijn allen erg benieuwd wat de eerste indruk van Delano zou zijn. Delano twijfelde geen seconde en besloot ons mee te nemen in zijn speelsessie met Wintermoor Tactics Club. We komen er hierdoor ook al snel achter dat RPG's en Delano geen gelukkige combinatie is.

Wintermoor Tactics Club is nu verkrijgbaar voor pc.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?