Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Red Dead Redemption 2

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Video Review: Red Dead Redemption 2

Eindelijk is Red Dead Redemption 2 speelbaar. We hebben er lang op moeten wachten, maar het is het allemaal waard geweest. De game is namelijk steengoed. Tenminste, als we Rudy mogen geloven. De game krijgt van hem namelijk de volle vijf sterren. Een uitzonderlijke prestatie al zeg ik het zelf! Waarom Red Dead Redemption 2 die perfecte score krijgt, zie je in de review! Lees je liever de geschreven versie? Dat kan natuurlijk ook, ga dan als de wiedeweerga naar de review van Red Dead Redemption 2. Go on, git!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?