Winacties: Win LEGO Harry Potter: Jaren 5 - 7

LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 heeft een goede rating gekregen van Alex in deze review. De game verdient meer bekendheid en vandaar dat we deze game gaan weggeven. Niet één, niet twee, maar drie keer is de game te winnen. De game wordt uitgegeven door Warner Bros Games en we geven alleen de Xbox 360-versie weg.

Het enige wat je moet doen? De vraag hieronder beantwoorden en ons volgen op Twitter. Zet je Twitter-gebruikersnaam daarom eventjes in je bericht. Het creatiefste, leukste, beste en vooral originele antwoord verdient de game.

Wat wil jij in LEGO Harry Potter: Jaren 5 - 7 graag doen? (Het hoeft niet iets bestaands te wezen, het kan ook gewoon totaal verzonnen zijn).

Volg ons op Twitter (@Gameliner) en geef je antwoord in een bericht onder dit bericht. Meer hoeft er niet gedaan te worden.

onbekend

Deze prijsvraag loopt tot 30 november 2011.

De spelregels zijn hier te vinden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?