Winacties: Win LEGO Harry Potter: Jaren 5 - 7

Geplaatst: 21 november 2011 15:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 heeft een goede rating gekregen van Alex in deze review. De game verdient meer bekendheid en vandaar dat we deze game gaan weggeven. Niet één, niet twee, maar drie keer is de game te winnen. De game wordt uitgegeven door Warner Bros Games en we geven alleen de Xbox 360-versie weg.

Het enige wat je moet doen? De vraag hieronder beantwoorden en ons volgen op Twitter. Zet je Twitter-gebruikersnaam daarom eventjes in je bericht. Het creatiefste, leukste, beste en vooral originele antwoord verdient de game.

Wat wil jij in LEGO Harry Potter: Jaren 5 - 7 graag doen? (Het hoeft niet iets bestaands te wezen, het kan ook gewoon totaal verzonnen zijn).

Volg ons op Twitter (@Gameliner) en geef je antwoord in een bericht onder dit bericht. Meer hoeft er niet gedaan te worden.

Deze prijsvraag loopt tot 30 november 2011.

De spelregels zijn hier te vinden.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer