Detective Pikachu

  • Eerste releasedatum 23 maart 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Gameliner score

Ryan Reynolds in Detective Pikachu

Ryan Reynolds, bekend van de film Deadpool, speelt in de Pikachu Detective film. In Legendary's nieuwe film gaat Reynolds de stem van Detective Pikachu vertolken.

De film is gebaseerd op een game die hier nooit is uitgekomen. Detective Pikachu is een detective die een Pikachu is geworden en niet een Pikachu die een detective wil worden. Rob Letterman, bekend van Goosebumps, begint in januari met het filmen.

onbekend

Nu maar hopen dat het net zo'n succes wordt als Deadpool. Wat vinden jullie van de keuze voor Ryan Reynolds?

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?