Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Activision Blizzard heeft Call of Duty 5 en Guitar Hero IV in de planning

Het nieuwe bedrijf Activision Blizzard, dat zondag is ontstaan na de fusie van Vivendi Games en Activision, liet vandaag middels een fact sheet op haar website de toekomstplannen van het bedrijf weten.

Zo kunnen we Call of Duty 5 en Guitar Hero IV verwachten. Het lijkt er vreemd genoeg op dat Call of Duty 5 niet door Infinity Ward ontwikkeld zal worden. Ook staat er een nieuwe James Bond-game in de planning en een nieuwe game uit de Tony Hawk-reeks. Verder zien we nieuwe titels van zowel Dreamworks als Marvel en een racegame van Bizzare Creations, de studio die we kennen van de Project Gotham Racing-serie. Een aardig volle lijst met toffe titels voor een nieuw gameseizoen.

Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?