Activision Blizzard heeft Call of Duty 5 en Guitar Hero IV in de planning

Geplaatst: 4 december 2007 14:27
Aangepast: 3 mei 2018 15:28
-

Het nieuwe bedrijf Activision Blizzard, dat zondag is ontstaan na de fusie van Vivendi Games en Activision, liet vandaag middels een fact sheet op haar website de toekomstplannen van het bedrijf weten.

Zo kunnen we Call of Duty 5 en Guitar Hero IV verwachten. Het lijkt er vreemd genoeg op dat Call of Duty 5 niet door Infinity Ward ontwikkeld zal worden. Ook staat er een nieuwe James Bond-game in de planning en een nieuwe game uit de Tony Hawk-reeks. Verder zien we nieuwe titels van zowel Dreamworks als Marvel en een racegame van Bizzare Creations, de studio die we kennen van de Project Gotham Racing-serie. Een aardig volle lijst met toffe titels voor een nieuw gameseizoen.

Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: World at War

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

14 november 2008

Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii

Lees meer