Assassin's Creed

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed gaat keihard

De topper van Ubisoft doet het goed. Ongeveer een maand geleden werd Assassin's Creed gelanceerd en de game is nu al 2,5 miljoen keer over de toonbank gegaan. Let wel, we hebben het over de PlayStation 3 en de Xbox 360 versie.

Als dat al niet genoeg is, in het eerste kwartaal van 2008 komt hier ook nog de PC en de Nintendo DS versie bij.

Ubisoft is trots op hun creatie, de reden hiervan is dat Assassin's Creed een geheel nieuwe franchise is. En dus niet een nummer twee of drie achter de naam heeft staan.

Met andere woorden heeft Ubi terecht de target voor 2007 en 2008 op vijf miljoen verkochte games te zetten. Gaan ze het halen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?